حجت الاسلام حمید نادری در گفت و گو با خبرگزاری«حوزه» در شهرکرد، با اشاره به اهداف برگزاری دومین دوره جشنواره علامه حلی استان چهارمحال بختیاری، اظهار کرد: یکی از اهداف اساسی جشنواره علامه حلی تشویق طلاب جوان در حطیه پژوهش و در مرحله بعد شناسایی طلاب مستعد جهت برنامه های ویژه می باشد تا طلاب جوان آثار خود را ارائه نمایند.
وی افزود: از حدود دی ماه فراخوان داده می شود و در این دوره طلاب می توانند در 4 قالب مقاله، کتاب، تحقیق پایانی و پایان نامه ارشد در این جشنواره شرکت نمایند.
دبیرعلمی دومین دوره جشنواره علامه حلی تصریح کرد: سال گذشته که اولین دوره جشنواره علامه حلی برگزار شد، ما برای افرادی که در این جشنواره رتبه آورده بودند، به صورت ویژه ای برنامه ریزی کردیم و اقدام به برگزاری کلاس های مقاله نویسی و پژوهش کردیم تا بتوانند در آینده بهتر و دقیق تر مقاله بنویسند
وی عنوان کرد: این جشنواره برای تشویق طلاب جوان ا در حیطه پژوهش و شناسایی آثار آنها و شناسایی افراد مستعد در حوزه پژوهش است.
حجت الاسلام نادری با بیان اینکه دومین جشنواره علامه حلی در هر دو بخش خواهران و برادران برگزار شد، اذعان کرد: سال گذشته مجموع طلاب خواهر و برادر حدود 421 نفر شرکت کردند و امسال تعداد شرکت کنندگان طلاب برادر و خواهر در مجموع 829 نفر شرکت کرده بودند.
وی ابراز کرد: در دومین جشنواره علامه حلی استان چهارمحال و بختیاری 824 مقاله نیز به دبیرخانه جشنواره ارسال شده که از این تعداد یک نفر رتبه برگزیده و یک نفر رتبه دوم که از حوزه خواهران بوده اند و شش نفر از حوزه علمیه برادران در رتبه سوم و 25 نفر از خواهران و برادران شایسته تقدیر انتخاب شدند.
دبیرعلمی دومین دوره جشنواره علامه حلی توضیح داد: در حدود 10 موضوع پیشنهادی در این جشنواره ارائه شده و شامل علوم قرآن، علوم حدیث، کلام، اخلاق و تربیت، فقه و حقوق اسلامی، فلسفه و منطق، اصول فقه، تاریخ اسلام و ادبیات و علوم انسانی که طلاب می توانستند در آن شرکت کنند.
وی بیان کرد: در جشنواره علامه هم چنین یک بخش ویژه با موضوع قران نیز در نظر گرفته شده بود، سال گذشته چند کارگاه آموزشی نیز برگزار شد که طی آن روش های پیشرفته مقاله نویسی ارائه گردید و کارگاهی نیز برای اساتید و معاونین پژوهشی برگزار شد تحت عنوان روش ارزیابی که موفق بود.
حجت الاسلام نادری خاطرنشان کرد: علاوه براین امر، در جشنواره هر اثری که از سوی طلاب ارائه می گردد در مرحله اول یک ارزیابی اصالت(عدم کپی سازی مطلب) صورت می گیرد که در مدارس علمیه انجام می شود و معاون پژوهش با کمک اساتید حوزه ارزیابی اجمالی از اثر دارند، در مرحله دوم اثر وارد دبیرخانه می شود و در ارزیابی تفصیلی قرار می گیرد.
انتهای پیام/